onsdag 7. september 2011

Høst

Kunne tenne masse lys...
... og nyte regnet som pisker mot vinduene.
Tente lykter...
... og masse godt lesestoff.
Fin oppbevaring til varme tepper...
... og ommøblering når været får en til å boble av kreativ- være-inne-lyst.
Grei oppbevaring til høsttøy for hele familien og fottøy til å hoppe i pyttene med. Det er høsten sin det:)


Hilsen meg

o´NsDag

Kilde

søndag 4. september 2011

Londonfeeling

Passe laidback -  og herlig stemning i Londonhjemmet til Bodie and Fou.

Bricks on the wall

Kilde

Betong og butterfly

desire to inspire
Bilde

Loppeøya

Danmark er et lite land - men guriland så mye de har å tilby, spesielt for oss som er over gjennomsnittet interiørinteressert. Som en erfaren danmarksfarer så har jeg erfart at Sjælland stikker av med prisen som loppe - øya. Ok, så hjelper det jo litt på at de har Køben - men har man mulighet til å dra innom de små, smukke byene på Nord - Sjælland så kan man plutselig havne i paradis:) Der ligger loppe - gårdene på rekke og rad og små perler av gjenbruksbutikker i bittesmå landsbygater.
Denne lille butikken holdt jeg på å rusle rett forbi. Takk og lov at fornuften tok ansvar. Der inne fant jeg endelig Katrine Holm - gryten, som jeg hadde lett så lenge etter.
Og hyllene som var stappfulle av barndomsminner smeltet jeg helt for. Etter at det utrolig herlige paret som drev denne butikken hadde overøst ungene med sjokolade (- fordi jeg i min Katrine Holm - rus klarte å deise gryta i hodet på poden..) forlot vi alle butikken i strålende humør.

Me like

Flott inspirasjon fra to flotte bloggere, Vosges Paris og Lotta Agaton.

Med starten på høsten ønsker a´PoStroph å være med å bidra med ideer og inspirasjon til en stor og flott gruppe interiørbloggere. Med et lite klapp på egen skulder ønskes det at dere er mange som vil like det a´PoStroph har å komme med - og jeg gleder meg til å bli kjent med så mange som mulig av dere.